February 5, 2018

3 GOOD THINGS ABOUT…

Personal

…my days

❥ My morning tea & the breakfast

En pysty toimimaan ilman aamupalaa, ja samalla aamupala on suosikkihetkeni päivässä. Tavallisesti väsään itselleni ruisleivän, ja leivän kylkeen teen jogurttiherkun, johon tulee pensasmustikoita ja hunajaa. Aamupalan viimeistelee iso mukillinen teetä ja lasillinen appelsiinimehua. // I can’t function without having a proper breakfast, and it also happens to be my favourite moment of the day. Usually, I eat a rye bread and a yoghurt with blueberries and honey on the side. The meal is finished with a big cup of tea and a glass of orange juice.

❥ Washing the day off in a hot shower

Kun tulen työpäivän päätteeksi kotiin, hyppään ensimmäisenä kuumaan suihkuun. Kotiin tultuani haluan heti pestä päivän pölyt ja (jos olen meikannut) niin myös meikin pois. Silloin kun on työstressiä tai -huolia, tuntuu että suihkun lämmin vesi huuhtoo ne mennessään. // Coming home from work, the first thing I do is having a hot shower. I love to wash the day off my face and, if I’ve put on makeup in the morning, then that too.

❥ Watching a vlog or two in the evenings

Oon vasta aika äskettäin innostunut Youtubesta, ja mulla on siellä kaksi vloggaajaa, joita seuraan säännöllisesti. Toinen heistä on ruotsalainen bloggaaja Janni Delér ja toinen hollantilainen huippumalli Romee Strijd. Jannin ja Romeen videoiden myötä voisi olla hiljalleen aika pohtia Netflixistä luopumista. // I’ve just recently gotten excited about Youtube and I have two vloggers there that I follow. The other one is a Swedish blogger called Janni Delér and the other one is Romee Strijd, a Dutch supermodel. I like their videos a lot and have even considered terminating my Netflix for now.

…me

❥ Being ambitious

Oon aina ollut kunnianhimoinen tyyppi. Oli kyse sitten kilpaurheilusta, kauppakorkeaan tai lääkikseen pyrkimisestä tai jostain ihan muusta, tavoitteiden on oltava korkealla. Äitikin taisi joskus sanoa, että oon päättäväinen “jopa pieneen itsepäisyyteen asti” (onkohan tämä nyt sittenkään listaukseen sopiva hyvä asia?). // I’ve always been ambitious. Whether it’s about competitive sports, studying for med school or something else, I think it’s important to aim high. My mother says I’m determined, up to being “a bit stubborn at times”.

❥ Positivity & kindness

Pidän itseäni positiivisena ihmisenä, enkä juuri koskaan valita. Jos M:ltä kysytään hyviä asioita minussa, on positiivisuus lähes poikkeuksetta ensimmäinen asia, jonka hän mainitsee. Mun mielestä kaikille täytyy olla ystävällinen ja ihmisiä kuuluu kohdella yhdenvertaisesti rahasta, asemasta tai vaikka päihdeongelmista riippumatta. // I’m pretty positive and almost never complain. If someone asks M what he likes about me, the one thing he always mentions is positivity. I think people should always be kind and treat everyone equally despite money, status or lack there of.

❥ Ability to make fast decisions

Päivätyössäni on tehtävä ihmisten elämään oleellisesti vaikuttavia ratkaisuja lyhyessä ajassa. Se luonnistuu mielestäni hyvin, ja oon tottunut työskentelemään paineen alla. // In my day-time job, I have to make decisions, that often affect people’s lives greatly, in a short amount of time. I think I could say I’ve gotten used to working under pressure.

…my life

❥ Creativity

Duunipäivien jälkeen mulla on mahdollisuus tehdä jotain ihan erilaista, ja se tuntuu virkistävältä. Valokuvaus ja blogin kirjoittaminen on mulle ensisijaisesti tapa hakea inspiraatiota ja olla luova. // I love the fact that, after work, I have the possibility of doing something entirely different. Taking photos and writing this blog makes me feel inspired.

❥ The hubby

En olisi ikinä uskonut löytäväni rinnalle ihmistä, jonka kanssa on näin hyvä olla. M:n kanssa paitsi matkustelu ja muut spessujutut, mutta myös tavallinen arki on todella ihanaa. Vietetään paljon aikaa yhdessä, mutta pidetään tärkeänä, että molemmilla on myös omia menoja ja omia harrastuksia. // Before, I couldn’t even dream of finding a person that I’d feel this comfortable and happy with. Travelling with M is great, but living the regular everyday life is, too. We spend a lot of time together while still having our own interests and hobbies.

❥ Friends & family

Perhe on mulle rakas, ja sama pätee ystäviin. Olisin valmis tekemään melkein mitä vain läheisimpien kaverien ja perheenjäsenten puolesta, ja uskon, että he ajattelevat samoin myös minusta. // I love my family and would be ready to do almost anything for them. And this goes just as much for my closest friends.

…this year

❥ Upcoming travels

En malttaisi odottaa kevään ja kesän reissuja! Kyllä se vaan on niin, että erilaiset matkat rytmittää mun vuotta vahvasti. Päivitin äskettäin reissusuunnitelmia tänne blogiin, ja postauksen pääset halutessasi lukemaan tästä. Tänäkin iltana olisi tiedossa vähän lentojen googlailua vielä! // I simply can’t wait for the travels of the upcoming spring and summer. It seems like planning a year according to trips has become a norm for me. A while ago, I wrote about my 2018 travel plans for the blog, you can see the post here.

❥ Good kind of uncertainty

Tuleva vuosi on monella tapaa vielä avoinna, ja se tuntuu kutkuttavalta. Odotankin innostuneena, mitä elämä ja vuosi 2018 tuo tullessaan, ja spontaanina tyyppinä pidän pientä epävarmuutta ainoastaan hyvänä asiana. // Regarding the present year, many things remain undecided for M and me. Not knowing about the future feels exciting, and I see this uncertainty as a good thing only.

❥ Search of a new home

Näyttää siltä, ettei me tulla asumaan nykyisessä kämpässämme enää kauaa. Tämänhetkisen kotimme piti olla vain väliaikaisasunto, vaikka tosiasia on, että asumme tässä jo kolmatta vuotta. Odotan malttamattomana pääseväni sisustamaan kotia, joka olisi enemmän meidännäköinen. // Our current apartment was supposed to be a temporary home, but the fact is we’re now starting our third year living here. I hope to get to decorate a new home for us soon!

…about my blog

❥ Current enthusiasm

Tammikuun postaustauko ajoi asiansa, ja nyt oon blogin äärellä ehkä innostuneempana kuin koskaan. Paukkupakkasista huolimatta asujen kuvailu on taas hauskaa, ja muutenkin inspistä löytyy tällä hetkellä rutkasti. Postailu onkin lähtenyt mun mielestä uudestaan käyntiin ihan mallikkaasti, vai mitä olette mieltä? // I just had a short break from the blog this January, and now feel more inspired than ever to be back. At this moment, I love going out and having my outfit photos taken, even despite the cold weathers.

❥ Quality of the pictures

Yksittäinen blogiin liittyvä asia, josta saan eniten kehuja, on varmasti kuvat. Muistan elävästi, kun lähdettiin M:n kanssa ottamaan ensimmäisiä kuvia blogiin. Oli sysipimeä helmikuinen ilta, ja kuvissa kaikki, erityisesti mutainen maa ja taustalla olevat portaat näyttivät yhtä ruskealta. Me ihmeteltiin, miksi järkkärin automaattisalama ponnahteli ylös aina välillä. Ainakin jotain kehitystä on tapahtunut. // I still remember the first time M and I shot pictures for the blog. It was a pitch-black evening in February and everything in the pictures was brown, mainly the ground and the stairs I had as a backdrop. Also, we kept having troubles with the automatic flash popping up. I’m glad to say some improvement has happened.

❥ Connecting with my readers

Tuntuu, että tänne tuli enemmän kommentteja blogin alkuvuosina, ja viime aikoina lukijoiden viestit ovat tulleet lähinnä instan DM:n kautta. Viestintäkanava on tietysti sivuseikka – tärkeitä on, että kuulen teidän ajatuksia, toiveita ja kommentteja, sillä arvostan niitä hurjan paljon! // Lately, I been getting messages from you guys mainly via Instagram’s DM. Of course, it’s not about the means of communication but the fact that I hear your thoughts and wishes. I appreciate them a lot!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’
SHARE
Neeltje | Thoughts in Style 13:23 February 5, 2018 Reply
Ah I really like this post! X http://www.thoughtsinstyle.com/
    Anna 21:54 February 5, 2018 Reply
    Thank you Neeltje! xx

Related Posts
Featured
LA – THE CITY I LOVE
Toivottavasti nämä kuvat inspiroivat teitä odottamaan jäätelökelejä, jos vain mahdollista, entistäkin hartaammin. Itse en ainakaan malta odottaa, että pääsen kaivarinrantaan haukkaamaan ensimmäisen suupalan Helsingin jäätelötehtaan lakritsijäätelöstä (tämä kuulostaa muuten niin maksetulta mainokselta, vaikka voin vakuuttaa, ettei se sitä ole). Juuri kun luulen julkaisseeni viimeiset kuvat Losista, niitä vain putkahtelee lisää jostain tietokoneeni uumenista. Kaikki tämän bloggaajan ylimääräinen energia on tässä alkukevään aikana kulunut uusiin töihin totuttelun parissa, joten matkakuvilla mennään vielä, vaikka tiedoston hyvin, että osa teistä ...
READ MORE
BLACK & WHITE LUNCHIN’ AT HOLIDAY BAR HELSINKI
Lunch at the coolest spot in Helsinki - Holiday Bar, that is! Nämä kuvat on ottanut Petra Veikkola, ja täytyy sanoa, että Petran kanssa työskentelyn myötä oon oppinut pitämään mustavalkokuvista ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Senpä takia ajattelin, että black & white -kuvat ansaitsisivat ihan oman postauksensa! Holiday Bar on itse asiassa yksi mun suosikkimestoista Helsingissä, onhan ravintola sisustettukin niin kivasti. Vielä tärkeämpää tietty on, että niin ruoka kuin musakin ovat mun makuun, jonka lisäksi myös tarjoilijoilla vaikuttaa olevan hyvä meininki. M lähti tänään päivävisiitille Tukholmaan, ja mä ajattelin viettää vapaapäivä ...
READ MORE
WE’RE A HUSBAND & A WIFE NOW!
Photo by Petra Veikkola En voi oikein vieläkään uskoa todeksi, että me ollaan M:n kanssa naimisissa! Tuntuu ihan mahdottomalta edes alkaa kuvailemaan päivää, joka oli paras ikinä varmasti meille molemmille. Kiitos siitä meidän vanhemmille, kaasoille ja bestmaneille sekä tietysti kaikille bileissä mukana olleille! Tällä viikolla on ollut ihana lukea kortteja sekä fiilistellä kuvia ja videoita hääpäivältä. Yksi kavereistamme lähetti videon, jossa kävelemme M:n kanssa kirkosta ulos vihkimisen jälkeen jousitrion soittaessa taustalla kauniisti. Videota katsoessa menee ihan kylmät väreet! Nyt valmistaudutaan hiljalleen häämatkalle lähtöön, joka on ...
READ MORE